WERKWIJZE

Iedere ontwerpopdracht wordt geheel door één persoon begeleid, vanaf het begin van het proces, totdat de gehele opdracht is voltooid.

Het ontwerpproces wordt gestart met een analyse van het programma van eisen, de locatie en de ideeŽn van een opdrachtgever en/of gebruiker. Vervolgens worden de onderdelen gestructureerd en vormen de basis voor een ontwerp. Dit ontwerp wordt meermalen geŽvalueerd en besproken. Alleen op die manier krijgt u als opdrachtgever een uniek ontwerp dat geheel op uw wensen is toegesneden.

Voor grote projecten kunnen wij ook samenwerken met andere architectenbureaus.

RESULTAAT

Onze werkwijze resulteert in een architectuur met visie en uitstraling. In het gerealiseerde gebouw zijn behalve de hand van de architect en de eisen uit het opgelegde beeldkwaliteitplan van de gemeente, zeker ook de wensen van de opdrachtgever af te lezen.

Zaken die in ieder gebouw, groot of klein, zeker terugkomen zijn het gebruik van ruimte, licht, routing, compositie, materiaalgebruik, detaillering en uitdrukkingsvorm, afzonderlijk maar ook in relatie met elkaar. Dit alles resulteert in een optimaal functionerend gebouw.

AFSPRAAK

Als u geÔnteresseerd bent om uw bouwplannen voor te leggen aan Architenbureau Wilfried van den Broek is het mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.